Aiga > Tala Fou > Alamanuia Tala Fou

Le Fauga ma le Fa'aogaina o le Centrifuge Tube

2024-08-24

Centrifuge paipa, o se pusa laʻititi e masani ona maua i totonu o fale suʻesuʻe, e tuʻufaʻatasia ma le faʻaeteete faʻatasi ma tino paipa ma tapuni, ma ua mamanuina mo le vavaeeseina lelei o vai poʻo mea. O tino o le paipa e eseese foliga, pe o le cylindrical poʻo le conical, faʻatasi ai ma se faʻamaufaʻailoga pito i lalo e faʻamautinoa ai le leai o se tafe, o se pito i luga matala mo le faʻatumu faigofie, o se puipui lamolemole i totonu e faʻamautinoa ai le sologa lelei, ma faʻailoga vavalalata mo le faʻaogaina saʻo. O le tapuni fa'atusa e mafai ona fa'amaufa'ailogaina le gutu o le paipa, ma puipuia lelei le fa'asalaina o fa'ata'ita'iga i le taimi o le centrifugation.

Faatasi ai ma le fesoasoani a tekinolosi centrifugal,centrifuge paipaua avea ma matai o le teteʻa, ma e mafai ona saʻo paʻu ese vaega lavelave e pei o vaega malo, sela, okeni, polotini, ma isi, tasi i le tasi, ma mulimuli ane tuuina atu mama faataitaiga sini. E le gata i lea, o se fesoasoani taua foi i le tulaga o suʻesuʻega vailaʻau.

O le faʻagaioiga o le faʻaogaina o faʻaoga centrifuge e faigofie ma manino: muamua, faʻagesegese le tuiina o le vai e vavae ese i totonu o le paipa i se aofaiga talafeagai (e masani lava o le tasi vaetolu i le lua vaetolu o le gafatia o le centrifuge tube); ona, vave ma mautu le ufiufi o le tapuni ina ia mautinoa le faʻamau; mulimuli ane, tuu le utacentrifuge paipamautu i totonu o le centrifuge, amata le polokalame centrifugation, ma faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le galuega o le vavaeeseina lelei.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept