Aiga > Tala Fou > Alamanuia Tala Fou

Talosaga masani o Papatusi ELISA

2024-06-12

I le avea o se meafaigaluega faataitai, o le fausaga autu o leELISA ipuo se fa'asologa o microplates o lo'o i ai mea fa'amalo (e pei o polotini ma antibodies). I le faʻaaogaina o le ipu ELISA, o le faʻataʻitaʻiga e faʻataʻitaʻiina o le a tali atu i se mole mole faʻamaufaʻailogaina enzyme, ona faʻaalia ai lea o se suiga lanu vaaia e ala i le faʻaopopoina o se matrix substrate, ma o le anotusi poʻo le gaioiga o le mole faʻatatau o le a fuaina. po'o le su'esu'eina e ala i le su'esu'eina o le fa'ailo o le su'esu'e po'o le fa'alili. O lo'o ta'ua i lalo fa'aoga masani o papatusi ELISA i vaega eseese:

1. Protein quantitative analysis: ELISA plates e mafai ona faʻaaogaina e fua ai le faʻatonuga ma le gaioiga o polotini i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e pei o serum ma cell supernatants, tuʻuina atu meafaigaluega mamana mo le suʻesuʻeina o faʻailoga o le tumo, faʻamaʻi siama hepatitis, faʻailoga manuʻa myocardial, ma isi. ma fesoasoani i foma'i i le vave su'esu'eina ma le su'esu'eina o fa'ama'i.

2. Mataituina o le cytokine: I suʻesuʻega faʻamaʻi,ELISA papatusie mafai ona fuaina le maualuga o le cytokine i supernatants culture cell or tissue fluids, lea e fesoasoani e malamalama ai i gaioiga faʻaola e pei o tali puipuia ma tali inflammatory, ma e taua tele mo le atinaʻeina o togafitiga fou ma vailaʻau.

3. Nucleic acid suʻesuʻega: E ala i le ELISA plates, e mafai e saienitisi ona suʻesuʻeina ma auʻiliʻili le anotusi ma le gaioiga o le DNA poʻo le RNA, tuʻuina atu faʻamatalaga lagolago mo suʻesuʻega o meaola mole mole e pei o le faʻaalia o le gene ma le faʻatonutonuina o gene, ma faʻateleina le faʻalauteleina o le atinaʻeina o fanua e pei ole faʻataʻitaʻiga o gene. ma le fa'avasegaina o kenera.

4. Su'esu'ega o le Enzyme: E mafai ona fua sa'o e le ELISA le gaioiga o le enzyme, fesoasoani i tagata su'esu'e ia malamalama i le gaioiga ma le fa'atonutonuina o le enzymes i meaola, ma tu'uina atu fa'amatalaga taua mo su'esu'ega i le inisinia enzyme, metabolic engineering ma isi matā'upu.

5. Su'esu'ega feso'ota'iga va'ava'ai:ELISA papatusie mafai ona faʻaaogaina e le gata e fua ai mea o loʻo i totonu o mole, ae e suʻesuʻe foi le fegalegaleaiga i le va o mole. E ala i le tuʻufaʻatasia o tekinolosi e pei o luga ole plasmon resonance ma le fluorescence resonance energy transfer, o le fusifusia ma le faʻamavaeina o le faagasologa i le va o molelaʻau e mafai ona mataʻituina i le taimi moni, tuʻuina atu ni vaaiga fou ma metotia mo le mamanu o vailaʻau, fegalegaleaiga protein ma isi suʻesuʻega.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept