Aiga > Tala Fou > Kamupani Fou

Gaosi Fou a Suzhou: Cotaus Biological's High-Tech Factory

2023-11-30

I le aso 27 o Novema, 2023, na faʻamaeʻaina ma faʻatinoina galuega autu i Shaxi Town, Suzhou, ma na faia le sauniga tatala i Cotaus Biological Intelligent Factory. O Mr. Wang Xiangyuan, Failautusi o le Suzhou Municipal Party Committee, Mr. Tang Lei, Taitaifono o Cotaus Biological, ma taitai o pisinisi autu i le paka na auai i le sauniga.

I le avea ai o se poloketi autu i Suzhou, o le Cotaus Biological o loʻo i ai le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o le 500 miliona yuan, ma ua fausia se faʻavae gaosiga e tuʻufaʻatasia ai le laumua, gaosiga o meaʻai, ma suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe. O le poloketi ua maeʻa se aʻoga mama 10000㎡ 1000,000 vasega ma 120 laina gaosiga, ma e faʻamoemoe e ausia se tau o le gaosiga o le 600 miliona yuan i le 2023. I le 2024, o le a taulai atu Cotaus Biological i le teufaafaigaluegaina o suʻesuʻega ma atinaʻe ofa'aaogaina falesu'esu'e otometima le fa'aleleia atili o le gaosiga o gaosiga, taumafai mo le lelei ma le ausia o fa'ai'uga fa'ata'ita'i lelei mo tagata fa'atau.

Matamata tu'usa'o fa'ailoga i luga ole YouTube! 
   https://www.youtube.com/watch?v=CAZU8WmYNwI




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept